Ledigt jobb

Boendeassistenter

Diarienr:
OSN-2019-0591
Arbetsplats:
Arbete och bostad
Förvaltning:
Omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du jobba för att personer med olika former av funktionsnedsättning ska få det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt?
Vi ser fram emot din ansökan! 

Det handlar om LSS-verksamhet, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård för dessa personer och grupper. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Här finns tre uppdrag: systemledning, myndighetsutövning och ansvar för kommunens egenregi inom området.

Här kan du läsa mer om arbetsplatsen

Ditt uppdrag

Som boendeassistent kommer du att arbeta med individuell genomförandeplan och samverka mellan olika nätverk som till exempel anhöriga, daglig verksamhet och habliterigen. I arbetet ingår viss avancerad sjukvård, omvårdnad, jorunalföringar samt olika serviceinsatser som till exempel matlagning, städ, personlig hygien och fritidsaktiviteter. Delegerande hälso och sjukvårdsuppgifter ingår.

Din bakgrund

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser att du har erfarenhet av arbete inom LSS. Har du erfarenhet av arbete med positiv förstärkning, låg effektivt bemötande eller andra kompletterande kommunaktions metoder ses det som meriterande. Att du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är en förutsättning för arbetet. Det är även meriterande om du har B-körkort samt kunskaper i Outlook och journalsystemet Siebel.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Vidare är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Dessutom är du strategisk, tänker övergripande och kan se de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sandra Abdullah, verksamhetschef, 018-727 71 61
Anette Brenje, verksamhetschef, 018-727 82 60
Helena Söder, verksamhetschef, 018-727 82 30

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till omsorgsförvaltningen. Tillsammans med oss jobbar du för att personer med olika former av funktionsnedsättning ska få det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Det handlar om LSS-verksamhet, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård för dessa personer och grupper. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Här finns tre uppdrag: systemledning, myndighetsutövning och ansvar för kommunens egenregi inom området.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb