Ledigt jobb

Speciallärare åk 6-9

Diarienr:
UBN-2019-5023
Arbetsplats:
Valsätraskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
2019-06-11
Sista ansökningsdag: 2019-08-02

Valsätraskolan söker en speciallärare!

Valsätraskolan har 970 elever och ligger 4 km söder om Uppsala centrum. På högstadiet är årskurserna fyrparallelliga. Som lärare på högstadiet ingår man i arbetslag och i ämnesgrupper. Speciallärarna ingår i skolans elevhälsoteam, och har huvudansvar för varsin årskurs.

Läs mer om skolan här

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag är speciallärare på högstadiet med fokus på svenska och engelska. Specialläraren behöver i samarbete med ämneslärare stötta elever i behov av stöd. Det handlar dels om att ansvara för schemalagda fasta grupper av elever i svenska och engelska, dels av individuellt stöd till de elever som behöver extra omsorg för att kunna nå kunskapsmål

Din bakgrund

Vi söker dig som är behörig speciallärare gärna med specialpedagoginriktning. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av undervisning på högstadiet. Önskvärt är att du har god kännedom om digitala specialpedagogiska verktyg.

Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Tomas Rylander, rektor, 018-727 62 30

Facklig företrädare: Lärarförbundet Tina Wesslén, 018-727 62 31
LR Sari Lahnalampi, 018-727 62 31

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 2019-08-12 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb