Ledigt jobb

Kock till Eriksbergsskolans kök

Diarienr:
KSN-2019-0402
Arbetsplats:
Måltidsservice, Eriksbergsskolans kök
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
2019-02-04
Sista ansökningsdag: 2019-02-19

Är du en driftig, kvalitetsinriktad och nytänkande kock? Vill du har möjlighet att växa och utvecklas i din yrkesroll?
Vi ser fram emot din ansökan!

Måltidsservice är en verksamhet inom Kommunledningskontoret som bedriver restauranger på förskolor, skolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgverksamhet. Eriksbergsskolans kök är ett produktionskök med cirka 2000 måltider varav 1500 skickas till skolor och förskolor i området.

Här kan du läsa mer om måltidsservice

Ditt uppdrag

Att planera, förbereda och tillaga flera olika måltider enligt måltidsservice meny samt planera och göra inköp av livsmedel tillsammans med köks- och restaurangansvarig. I dina uppgifter ingår att laga måltider, baka bröd och du skall kunna presentera maten på ett tilltalande sätt när den ska serveras till gästerna. Det är viktigt att ha kunskap om ingredienserna i maten och kunna redovisa dem så att gäster som till exempel har en allergi får allergisäker och god mat. I tjänsten ingår även att servera mat till elever och lärare på Eriksbergsskolan.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad kock. Vi ser att du har flera års erfarenhet av arbete som kock. Har du tidigare arbetat med specialkostmatlagning är det meriterande för tjänsten. Goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning för arbetet. Det är även meriterande om du har IT-kunskaper, är van användare av office-paketet samt innehar B-körkort.

Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Dessutom är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Theres Mortensen, enhetschef, 018-727 55 53

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och upphandling. På kommunledningskontoret ligger även organisationen för kansli, strategi och planering, näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2019-05-01 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb