Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Kock till seniorköket - Uppsala kommun

Diarienr:
KSN-2022-03209
Arbetsplats:
Seniorköket
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Måltidsservice söker nu en kock för ett längre vikariat till seniorköket,
kommunens största kök för seniormåltider. Har du tidigare erfarenhet av arbete i storkök, tillagning av konsistensanpassade måltider samt specialkost? Vill du dessutom jobba med en del administrativa uppgifter? Då kan det här vara jobbet för dig!

Seniorköket tillagar runt 950 portioner lunch och middag samt efterrätt alla dagar året runt som levereras till 21 äldreboenden i Uppsala. Seniorköket är beläget i Boländerna. Arbetsklimatet i köken kännetecknas av ambitiösa medarbetare med hög kunskapsnivå och gott samarbete. Köket har aldrig stängd och vi söker dig som vill göra det lilla extra för våra äldre kommuninvånare.

Här kan du läsa mer om måltidsservice

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera, förbereda och tillaga alla måltider enligt måltidsservice meny, samt att planera och göra inköp av livsmedel till verksamheten. Du förväntas laga mat och baka från grunden så långt det är möjligt samt utföra egenkontroller i enlighet med gällande lagstiftning. I ditt uppdrag ingår även städ samt övriga i ett storkök vanligt förekommande uppgifter.

På seniorköket jobbar du röda dagar och schemalagd helg var tredje vecka.

Din bakgrund

Vi söker dig som har kockutbildning, gymnasieexamen med inriktning mot restaurang, motsvarande utbildningar eller kvalifikationer. Vi ser att du har erfarenhet av arbete som kock och av arbete i storkök. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av och goda kunskaper inom tillagning av konsistensanpassad kost samt specialkost. 

Du är van att laga svensk husmanskost och möter våra äldre gästers smakpreferenser när lunch och middag dukas upp på boenden. Dessutom har du tidigare jobbat med utleverans av måltider. Tillhörande logistik samt extra fokus på packning av utgående leverans till äldreboende är en självklar del av kundnöjdheten för dig. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i livsmedelshygien, goda IT-kunskaper samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Har du kunskaper i måltidsplaneringsystemet Mashie och är van att ta fram produktionsunderlag och etiketter är det en stor merit.

Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Vidare tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Angelica Sigge, kökschef, 018-726 10 94.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2023-08-31 Omfattning: 100% Tillträde: Omgående Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet