Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Undersköterska till Eriksdalsgården

Diarienr:
ALN-2022-00661
Arbetsplats:
Eriksdalsgården
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Nu har du chansen att bli en del av vårat härliga team på Eriksdalsgården! Vill du ha trevliga arbetskamrater, ett stimulerande och omväxlande arbete där du får göra skillnad för någon varje dag? Då är Eriksdalsgården någonting för dig!

Vi är ett trevligt omvårdnadsboende i Luthagen. Totalt har vi  40 lägenheter fördelade på två avdelningar som båda har omvårdnad som inriktning.  Vi har sjuksköterska hos oss dagligen samt rehabpersonal vissa dagar i veckan.  Vi utför dagliga aktiviteter för våra boende och du förväntas planera och utföra dessa vissa dagar.  Insatserna individanpassas efter de boendes behov och önskemål. Vi vårdar även personer i livets slutskede. Anhörigas medverkan, information och kunskap är viktig.

Ditt uppdrag

Som undersköterska arbetar du med traditionellt vård- och omsorgsarbete på boende och ger utmärkt service samt kommunicerar och arbetar efter människors olika behov och förutsättningar. Du kommer att ta delegering i medicin, insulin och sondmat då omvårdnadspersonal sköter detta. Vidare kommer du att ha minst ett ansvarsområde som du fördjupar dig i samt planera och utföra dagliga aktiviteter med våra boende.

I ditt uppdrag ingår också att:

  • ha ett rehabiliterande arbetssätt
  • ha ett eller flera ansvarsområden
  • planera och utföra dagliga aktiviteter för våra boende
  • hjälpa våra boende med personlig omvårdnad inklusive munvård
  • hjälpa palliativa boende i livets slutskede
  • utifrån den boendes behov och välbefinnande samverka och vara behjälplig kring kosthållning och nutrition, bland annat genom att verka för goda matvanor och en god måltidsmiljö
  • utföra delegerade arbetsuppgifter enligt HSL, som läkemedelshantering, sondmatning, blodtryckskontroll och såromläggningar
  • dokumentera i Lifecare
  • vara kontaktperson till en eller flera av våra boende
  • kommunicera med boende, anhöriga, andra professioner i verksamheten samt andra aktörer.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och erfarenhet av vårdarbete på särskilt boende eller korttidsenhet. För att lyckas i arbetet behöver du känna dig bekväm med och ha erfarenhet av att ha ett särskilt ansvarsområde samt av att planera och leda aktiviteter efter aktivitetsschema. Har du erfarenhet av arbete på sjukhus, arbete i journalsystemet Lifecare eller tidigare haft delegering ses det som meriterande. Arbetet kräver att du behärskar det svenska språket flytande i såväl tal som skrift. Du har god datorvana och lätt för att lära dig nya IT-system. Du kan dokumentera självständigt och ser det som en självklar del i ditt arbete. 

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Jobbet passar dig som är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:  Magdalena Prevéus, verksamhetschef, 018- 727 88 79.

Facklig företrädare: Kommunal, Yetna Gizaw, 018-727 88 70.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun


Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2023-03-01 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet