Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Barnskötare till Lindbackens förskola

Diarienr:
UBN-2022-06173
Arbetsplats:
Lindbackens förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete på förskola? Vill du arbeta med lärande, barnomsorg och pedagogisk lek? Då kan det här vara jobbet för dig!

Lindbackens förskola är en helt nybyggd förskolan där vi startade upp vår verksamhet i början på 2022. Vi har en inriktning på natur och miljö, vilket både speglas i vår byggnad och i vår undervisning. Lindbackens förskola är belägen i Lindbacken, 5 km från Gränby centrum. Förskolan har nära till skog och natur men har ändå närheten till stan. Du tar dig snabbt hit på cykel, med bil eller buss som går regelbundet.

Förskolan är byggd i två plan. Vi har två block på plan två som de äldre barnen går på. På bottenplanet håller blocket med de yngre barnen till. I dagsläget har vi 21 pedagoger som arbetar här och 117 barn på förskolan. Huset har stora fönster, vilket ger ett härligt ljusinsläpp till alla avdelningar och möjlighet för barnen att titta ut. Mitt i huset finns våra torg där de äldre barnen äter lunch. Vi vill att barnen ska få utforska naturen med alla sina sinnen. Därför finns naturen närvarande i våra innemiljöer och vi använder oss av mycket naturliga material. Vi är ute minst två gånger varje dag, på morgonen och på eftermiddagen och ibland även mitt på dagen.

Här kan du läsa mer om Lindbackens förskola

Ditt uppdrag

Som barnskötare ska du skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö samt bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal. Det ingår även att skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande, skapa aktiviteter kring lek, samtal, sång, drama samt bild och form.

Din bakgrund

Vi söker dig som har barnskötarutbildning och erfarenhet av arbete som barnskötare på förskola. Har du utbildning i utomhusdidaktik eller specialpedagogik ses det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom kommunal förskoleverksamhet. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, tecken som stöd eller bild som stöd. För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om förskolans läroplan. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt kunskaper i Unikum. Det är även meriterande om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Jobbet passar dig som är empatisk och snabbt kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Maria Carlsson, rektor, 018-727 79 32.

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet