Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Barnskötare till Von Bahrs förskola

Diarienr:
UBN-2022-06156
Arbetsplats:
Von Bahrs förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete som barnskötare och på jakt efter en ny utmaning? Vill du arbeta på en Reggio Emilia-inspirerad förskola där du får vara med och utbilda framtidens medborgare? Då borde du söka till oss på Von Bahrs förskola. Välkommen med din ansökan! 

Von Bahrs förskola är en Reggio Emilia-inspirerad förskola. Lärmiljöerna på förskolan erbjuder barnen mötesplatser som inbjuder till kommunikation och samarbete och grupplärande. Vi arbetar aktivt för att barnen ska få en möjlighet att vara digitala och demokratiska världsmedborgare. Vi arbetar i åldersnära grupper och det sker en progression i miljöerna.

Vi har en väl utvecklad organisation som möjliggör reflektion och fortbildning i olika sammanhang. Vi arbetar i ett projekterande och utforskande arbetssätt med pedagogisk dokumentation som grund för reflektion och fortsatt utveckling. Som stöd i detta arbete har vi en utvecklad modell för dokumentation. På förskolan finns en pedagogista som stödjer och utmanar det pedagogiska arbetet

Här kan du läsa mer om Von Bahrs förskola

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument och uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande. Det ingår även att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget, bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal samt använda digitala verktyg tillsammans med barnen.

Din bakgrund

Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten och vi ser gärna att du har vidareutbildning inom Reggio Emilia. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har erfarenhet av arbete på förskola och vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, språkutvecklande arbetssätt och bild som stöd. Vidare har du god kännedom om förskolans läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt goda IT-kunskaper. Dessutom ser vi gärna att du har kunskaper i pedagogisk dokumentation. 

Som person är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat och har en god samarbetsförmåga som gör att du kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom har du förmåga till helhetssyn och kan se frågor i ett större perspektiv.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Anna-Karin Sund, rektor, 018-727 83 90. 

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet