Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Barnskötare till Axelina förskola (vikariat)

Diarienr:
UBN-2022-06141
Arbetsplats:
Axelina förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete på förskola? Vill du få möjligheten att jobba med kompetenta kollegor och att ha ett jobb som gör skillnad? Då kan det vara dig vi söker!

Axelina förskolan ligger i nya lokaler på bottenplan i ett fler flerfamiljshus. Förskolan består av fyra åldersnära avdelningar. Vi arbetar i mindre grupper och dokumenterar dagligen det vi har sett barnet göra under dagen och med fokus på utveckling och lärande. Vi arbetar med läroplan för förskolan och har fokus på det lustfyllda lärandet. Vi har ett kreativt arbetssätt och använder oss ofta av "ofärdigt" material som utmanar barnets fantasi och uppmuntrar till samarbete. Vi vill att barnen lämnar Axelina med en stark självkänsla och tilltro på sina förmågor samt förståelse för allas lika värde.

Här kan du läsa mer om Axelina förskola

Ditt uppdrag

Som barnskötare kommer du att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget. Du ska skapa aktiviteter kring lek, samtal, sång, drama samt bild och form. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Det ingår även att skapa möjlighet till utforskande samt lek och lärande.

Din bakgrund

Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser att du har erfarenhet av arbete på förskola. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd. För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om förskolans läroplan. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: 
Synnevi Lewander, rektor, 018-727 00 99.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2023-06-30 Omfattning: 75-100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet