Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare till sjukhusundervisningen

Diarienr:
UBN-2022-06134
Arbetsplats:
Sjukhusundervisningen, Akademiska barnsjukhuset
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du legitimerad lärare med lång erfarenhet av undervisning och vill ta dig an en ny utmaning? Vill du vara med och bidra till att elever som vårdas på Akademiska sjukhuset får den undervisning de har rätt till?  Sök idag och bli en del av vårt viktiga arbete!

Sjukhusskolan i Uppsala vänder sig till elever i grund och gymnasieskolan i alla skolformer från hela landet som vårdas på Akademiska sjukhuset. Skollokalerna är placerade på Akademiska Barnsjukhuset och Psykiatrins hus. Sjukhusskolan arbetar på uppdrag av elevens ordinarie skola och följer de styrdokument som finns för undervisning på sjukhus. Målet med sjukhusundervisningen är att eleven efter sjukdomstiden ska kunna återgå till att få undervisning vid sin ordinarie skola utan betydande kunskapsluckor.

Här kan du läsa mer om sjukhusundervisningen

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen. I uppdraget ingår även att samarbeta med vårdpersonal samt personal vid elevens ordinarie skola. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån elevens behov och förutsättningar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med bred ämneskompetens och är behörighet i att undervisa på grundskolan med tonvikt mot de yngre åldrarna. Vi ser gärna att du är behörig i att undervisa i matematik och engelska. Specialpedagogisk kompetens samt erfarenhet av att undervisa elever inom särskolan ses som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om skolans styrdokument och dess läroplaner. Utöver detta behöver du ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska språket.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Vidare är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Jobbet passar dig som är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Sist men inte minst är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: 
Ulrika Nissemark, enhetschef Elevnära insatser Barn och elevhälsan , 018-727 22 80
Helena Frank, lärare sjukhusundervisningen, 018-727 85 94.

Fackliga företrädare: 
Lärarnas Riksförbund, Mia Grape 018-727 85 34
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet