Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare i idrott och hem- och konsumentkunskap (vikariat)

Diarienr:
UBN-2022-06111
Arbetsplats:
Bergaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av undervisning och vill ta dig an en ny utmaning? Vi söker en lärare i idrott samt hem- och konsumentkunskap för ett vikariat under vårterminen 2023. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! 

Bergaskolan är en F-6 skola med cirka 290 elever. Skolan ligger centralt i Uppsala med närhet till både kultur, centrum och natur. På Bergaskolan lägger vi stor vikt vid att eleverna ska vara delaktiga i sin egen inlärning och att de ska stimuleras och utvecklas på sin egen nivå. Alla medarbetare på skolan arbetar i enlighet med vår vision och vår värdegrund. Den gemensamma värdegrunden bygger på trygghet och omtanke och ansvar. Skolans elevhälsoteam arbetar verksamhetsnära och utgår från ett hälsofrämjande och förebyggande arbetssätt tillsammans med övrig personal på skolan. Lärarna har regelbundna träffar med möjlighet att samarbeta och diskutera undervisning och elevernas kunskapsutveckling samt hur man tillsammans kan anpassa undervisningen efter elevernas och gruppernas behov. Vi har god trivsel på skolan och personalomsättningen är låg.

Här kan du läsa mer om oss på Bergaskolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö. Tjänsten innebär undervisning i idrott åk 2-6 samt hem- och konsumentkunskap åk 6.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har lärarutbildning men framförallt ser vi att du har erfarenhet av undervisning och god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Du ska också ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och vi ser det som en fördel om du har kunskaper inom goda lärmiljöer. 

Som person är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom har du en helhetssyn och kan se frågor i ett större perspektiv. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Anna León, rektor, 018-727 54 41

Fackliga företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Jonas Sundbom, 070-782 23 92
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2023-06-16 Omfattning: 100% Tillträde: 2023-01-09 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet