Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare i engelska och SO årskurs 4-9 till Von Bahrs skola (vikariat)

Diarienr:
UBN-2022-06074
Arbetsplats:
Von Bahrs skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du lärare med bred ämneskompetens och har behörighet att undervisa i engelska och SO i årskurs 4-9? Drivs du av att utveckla det pedagogiska arbetet och vill vara med och bidra till vår verksamhet? Då ska du söka tjänsten hos oss! 

Von Bahrs skola är en relativt nyrenoverad F-9 skola med cirka 620 elever och cirka 95 medarbetare. Skolan är belägen i Lötenområdet med närhet till parker och grönområden. Hos oss får du bland annat möta en kulturell mångfald där vi ser olikheter som en tillgång. Arbetsmiljön präglas av engagerade medarbetare och vi är inne i en fas av att utveckla det pedagogiska arbetet inom språk och kunskapsutvecklande arbetssätt samt tillgängliga lärmiljöer. Utvecklingsarbetet syftar till att öka varje elevs förutsättning att lyckas utifrån sin förutsättning och behov.

På skolan finns ett elevhälsoteam som inkluderar specialpedagog, speciallärare, skolsköterska, kurator, psykolog, studie- och yrkesvägledare, biträdande rektor och rektor. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Stort fokus ligger på att arbeta ännu mer främjande och förebyggande.

Här kan du läsa mer om Von Bahrs skola.

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Det ingår även att uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet i utlysta ämnen och årskurser och vi ser gärna att du har utbildning inom språk och kunskapsutvecklande metoder. Tjänsten förutsätter att du har erfarenhet av arbete på grundskola, undervisning och arbete som lärare för årskurs 4-9. Har du dessutom erfarenhet av arbete med språkutvecklande arbetssätt och elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) är det en fördel. 

Vi ser att du har god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan, bred ämneskompetens och kunskaper inom goda lärmiljöer. Det är positivt om du även har kunskaper i andra språk än svenska och engelska samt kunskaper i konflikthantering.

Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har god ledarskapsförmåga och är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Dessutom är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer och du har förmågan att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: 
Johan Thalin, biträdande rektor, 018-727 58 42
Ulrika Axelsson, rektor, 018-727 58 51.

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Frida Lindgren, 018-727 36 47
Lärarnas riksförbund, Sofia Stenfelt, 018-727 38 33.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2023-12-21 Omfattning: 100% Tillträde: 2023-01-09 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet