Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare idrott åk 6-9

Diarienr:
UBN-2022-05053
Arbetsplats:
Gränbyskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Här på Gränbyskolan har du möjlighet att göra skillnad, och vara med och skapa en trygg och välkomnande arbetsplats för elever och medarbetare. Vi söker dig som brinner för ämnet idrott- och hälsa och vill engagera eleverna till att hitta glädjen i att röra sig. Låter detta som något för dig? Skicka din ansökan till oss!

Gränbyskolan har drygt 400 elever och 60 personal. Skolan har en stor idrottshall och i augusti kommer en helt ny konstgräsplan att vara färdigställd bredvid skolbyggnaden. Vi deltar i flera Erasmusprojekt och har partnerskolor runt om i Europa. 11 utvecklingslärare leder utvecklingsarbetet på skolan. Vi har basket- och friidrott- och fotbollsinriktningar och satsar mycket på simning.

Mer information om gränbyskolan hittar du här

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att driva undervisning, bedöma och planera och utvärdera. I uppdraget ingår även att ha utvecklingssamtal, delta i ämneslag och utveckla undervisningen för att nå högre måluppfyllelse. Du kommer även att bedöma, planera och utvärdera undervisningen.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation och gärna erfarenhet av arbete i åk 6-9 i idrott, men det är inget krav. Tjänsten kräver att du har erfarenhet av arbete med människor och att du kan uttrycka dig i svenska i tal och skrift. Vidare är det en fördel om du tidigare har arbetat som idrottslärare och har goda IT-kunskaper. 

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är flexibel med förmågan att se möjligheter i förändringar samtidigt som du har en god ledarskapsförmåga. Vidare är du kommunikativ, har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera och förstår vikten av ett gott samarbete. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Sist men inte minst är du tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Marina Janserius, biträdande rektor, 072-451 34 52.

Facklig företrädare:
LF, Anna-Sara Björklund, 072-147 62 04.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet