Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Undersköterska

Diarienr:
OSN-2022-00412
Arbetsplats:
Luthagen hemvård
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du ha ett omväxlande arbete där du kan bidra till att göra skillnad? Vill du vara med och värna om brukarnas bästa med fokus på trygghet och tillgänglighet? Då borde du skicka din ansökan till oss!

Luthagen hemvård är beläget i ett innerstadsområde med samtliga brukare på cykelavstånd. Även om vi är ett mindre område så har vi ett stort antal brukare och har därför delat upp verksamheten geografiskt i fyra olika grupper. 

Vi har bemannat mellan 07.00-22.00 alla dagar i veckan och arbetar efter ett rullande schema med tjänstgöring varannan helg. Vårt uppdrag är att hjälpa människor, främst äldre personer och i det egna hemmet enligt beslut från biståndshandläggare.

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att utföra uppgifter delegerade från legitimerad personal och ge en god omvårdnad utifrån individens behov med stor respekt för människan och dennes självbestämmande. Det ingår även att aktivt delta i teamarbetet runt brukarna.

Din bakgrund

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Det är en fördel om du har arbetat med äldre inom hemvård eller inom liknande verksamheter eller att du har erfarenhet av arbete med  BPSD-register. Tjänsten kräver goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, god dokumentations- och datorvana samt god cykelvana.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du flexibel med förmågan att se möjligheter i förändringar. Sist men inte min har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Eva Högberg 018-727 64 38 
Johanna Wilund 018-726 02 40.

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 09 18.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, alternativt vikariat till och med 2023-01-31 med chans till förlängning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet