Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Boendeassistent till Stenkolsvägens gruppbostad och Danmark 69 gruppbostad

Diarienr:
OSN-2022-00382
Arbetsplats:
Arbete och bostad, Stenkolsvägens gruppbostad och Danmark 69 gruppbostad
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete inom omvårdnadsyrket och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som boendeassistent. Vi ser fram emot din ansökan!

Stenkolsvägens gruppbostad LSS: vaken nattpersonal samt dagpersonal. Ett gruppboende med 5 brukare.

Danmark 69 gruppbostad LSS: Vån 1 - yngre med demenssjukdom 7 brukare. Vån 2:1 - brukare med förvärvad hjärnskada 4 brukare. Vån 2:2 - socialpsykiatri. Vaken nattpersonal samt dagpersonal 4 brukare.

Ditt uppdrag

Som boendeassistent kommer du att ansvara för att boende får hjälp med sina basala omvårdnadsbehov. Du ska ge stöd vid vardagliga sysslor och hushållsbestyr. Det ingår även att samverka med annan personal på boendet, arbeta med genomförandeplaner. 

Din bakgrund

Vi söker dig som har gymnasieexamen inom vård och omsorg, vuxenutbildning inom vård och omsorg eller omvårdnadsutbildning som motsvarar undersköterskekompetens. Har du undersköterskeutbildning eller specialistutbildning ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av arbete inom omvårdnadsyrket och av arbete inom äldreomsorgen. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom och/eller av arbete med omsorg av personer med funktionsnedsättning. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt goda dokumentationskunskaper.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vidare är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Emma Vellbäck, verksamhetschef, 018-727 75 56 (4/7-22/7) 
Johanna Olsson, verksamhetschef, 018-727 76 24 (24/7-19/8)

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet