Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Förskollärare till Von Bahrs förskola

Diarienr:
UBN-2022-04451
Arbetsplats:
Von Bahrs förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du intresserad av att arbeta på en förskola där du på ett inflytelserikt sätt får ta plats och där lekfullt lärande värdesätts? Vill du vara en del av ett arbetsteam där man dagligen arbetar för att skapa en rolig, trygg och lärorik miljö för barnen? Välkommen med din ansökan till tjänsten som förskollärare! 

Von Bahrs förskola är en Reggio Emilia inspirerad förskola. Lärmiljöerna på förskolan erbjuder barnen mötesplatser som inbjuder till kommunikation, samarbete och grupplärande. Vi arbetar aktivt för att barnen ska få en möjlighet att vara digitala och demokratiska världsmedborgare. Vi arbetar i åldersnära grupper och det sker en progression i miljöerna. Vi har en väl utvecklad organisation som möjliggör reflektion och fortbildning i olika sammanhang. Vi arbetar i ett projekterande och utforskande arbetssätt med pedagogisk dokumentation som grund för reflektion och fortsatt utveckling. Som stöd i detta arbete har vi en utvecklad modell för dokumentation. På förskolan finns en pedagogista som stödjer och utmanar det pedagogiska arbetet.

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att synliggöra barns läroprocesser och utveckling med hjälp av dokumentation och aktivt delta i förskolans utvecklingsarbete. Det ingår även att planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument, skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande samt använda digitala verktyg tillsammans med barnen.

Din bakgrund

Vi söker dig som har eller inväntar förskollärarlegitimation. Vi ser att du gärna har erfarenhet av arbete som förskollärare, arbete med bild som stöd samt språkutvecklande arbetssätt. Det är viktigt att du har god kännedom om skolans styrdokument och förskolans läroplan samt att du har goda datorkunskaper och muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Dessutom är det meriterande om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation. 

Som person är du pedagogisk och har förståelse för att människor har olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du flexibel och ser möjligheter i förändringar. Dessutom har du förmåga till helhetssyn och god samarbetsförmåga. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Anna-Karin Sund, rektor, anna-karin.sund@uppsala.se. 

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Göran Blomberg, 018-727 24 50
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet