Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Förskollärare till Karlavagnens förskola

Diarienr:
UBN-2022-04312
Arbetsplats:
Karlavagnens förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du utbildad förskollärare och vill arbeta på en mindre förskola med ett nära samarbete? Vill du arbeta på en förskola där läskunnighet är fokusområde? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Karlavagnens förskola! 

Karlavagnen är en liten förskola med ett nära samarbete. Vi har literacy som fokusområde och erbjuder barnen högläsning, flanosagor m.m. för att stimulera språket.

Här kan du läsa mer om Karlavagnens förskola

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande och bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Det ingår även att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget.

Din bakgrund

Vi söker dig som har eller inväntar förskollärarlegitimation alternativt förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan. Vi ser gärna att du har vidareutbildning gällande barns språkutveckling och språkutvecklande arbetssätt. Det är också en fördel om du har en kompletterande pedagogisk utbildning. 

Tjänsten förutsätter att du har erfarenhet av undervisning och arbete som förskollärare på förskola. Du har arbetat med språkutvecklande arbetssätt och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd samt erfarenhet av utomhuspedagogik. Vidare är det viktigt att du har god kännedom om skolans styrdokument samt förskolans läroplan. Du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt IT-kunskaper med inriktning mot pedagogiskt arbete. Dessutom är det en fördel om du har kunskaper inom goda lärmiljöer och specialpedagogik. 

Som person är du beslutskraftig och fattar beslut utifrån tillgänglig information vilket du sedan agerar efter. Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Vidare är du flexibel och ser möjligheter i förändringar. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och är lugn och samlad i olika situationer och fokuserar på rätt saker. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Lena Eriksson, rektor, 018-727 73 13.

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Göran Blomberg, 018-727 24 77
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet