Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare F-3 till Ångelstaskolan

Diarienr:
UBN-2022-04290
Arbetsplats:
Ångelstaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du vara med och utbilda framtidens medborgare? Är du lärare med behörighet att undervisa i årskurs F-3 och letar en ny utmaning? Då borde du söka till oss! 

Ångelstaskolan är en kommunal skola, med elever i förskoleklass till årskurs 5. Skolan har cirka 340 elever och 40 medarbetare. Skolan finns i norra Årsta med närhet till parker, natur och 4H-gård.Ångelstaskolan har elever i 12 klasser, från förskoleklass till årskurs 5, två paralleller. Fritidshemmet är fördelat på fyra avdelningar: röd, blå, grön och gul.

Ångelstaskolans vision är att alla elever ska stärkas i sin tro på att kunna lyckas. Att lyckas innebär att eleven får förutsättningar för att utvecklas kunskapsmässigt och socialt i en kreativ och trygg miljö. Och att var och en kan stärka tilltron på sina egna förmågor och nå så långt som möjligt i kunskaper. Det gör vi genom att vi har höga förväntningar på varandra i både arbetet med kunskaper som i det sociala.

Vi är en Ibis-skola vilket innebär att vi arbetar aktivt med värdegrunden. Ibis står för inkluderande beteendestöd i skolan. Metoden går ut på att personalen arbetar relationsstärkande på olika sätt, ledda av ett Ibis-team som finns på skolan. En annan bärande del i Ibis är att eleverna får tillfälle att träna på rätt beteende. Det sker genom att eleverna tillsammans med personal, på schemalagd tid tränar rätt beteende på skolans olika arenor och för att veta vad som förväntas av dem där

Här kan du läsa mer om Ångelstaskolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och aktivt delta i skolans utvecklingsarbete. Det ingår även att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar, samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö samt uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs F-3 och som har erfarenhet av arbete på grundskola med undervisning i årskurs F-3. Vi ser gärna att du har arbetat med elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) och med språkutvecklande arbetssätt. 

Du har god kännedom om skolans styrdokument och grundskolans läroplan. Dessutom har du kunskaper inom goda lärmiljöer, goda datorkunskaper samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Har du även kunskaper inom specialpedagogik och konflikthantering är det positivt. 

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar och du har en helhetssyn och kan se frågor i ett större perspektiv. Dessutom tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Sist men inte minst är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera och du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Mina Ljungberg, rektor, 018-727 69 76. 

Facklig företrädare: 
Lärarnas Riksförbund, Petra Åkerström, 018-727 24 75
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2022-08-16 eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet