Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare i förskoleklass till Valsätraskolan

Diarienr:
UBN-2022-04286
Arbetsplats:
Valsätraskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för läraryrket och vill vara med och utbilda framtidens medborgare? Har du lärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskoleklass? Välkommen med din ansökan till oss! 

Valsätraskolan har nära 1000 elever. På lågstadiet har skolan tre paralleller. 

Här kan du läsa mer om Valsätraskolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö. Det ingår även att bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskoleklass. Tjänsten förutsätter att du har arbetat på grundskola med undervisning i förskoleklass. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med språkutvecklande arbetssätt och med elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Du har god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Dessutom har du goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Har du kunskaper inom goda lärmiljöer och specialpedagogik är det en fördel.  

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har en helhetssyn och är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Dessutom har du god samarbetsförmåga och är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Eva Wiman, biträdande rektor, 018-727 62 58.

Fackliga företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Johan Viksten, 018-727 62 31
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2022-08-08 eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet