Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare åk 6-9 i spanska

Diarienr:
UBN-2022-04233
Arbetsplats:
Tiundaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du legitimerad lärare i spanska för årskurs 7-9 och vill ta dig an en ny utmaning? Tiundaskolan söker dig som drivs av nya spännande utmaningar och att få vara med och utbilda framtidens medborgare. Är du den vi söker? 

Tiundaskolan är en kommunal F-9 skola placerad i Luthagen med cirka 800 elever och 90 medarbetare. Skolan har ett komplett elevhälsoteam som arbetar förebyggande och hälsofrämjande. Tiundaskolan är en del av Trivselprogrammet och Kiva-programmet och vi vill att du delar vår grundsyn om alla människors lika värde och lika rättigheter i samhället. På Tiundaskolan finns ett Fritidshem som till hösten kommer bestå av cirka 100 elever.

Här kan du läsa mer om Tiundaskolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande. Det ingår även att samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö, aktivt delta i skolans utvecklingsarbete samt bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Du kommer bedriva undervisning inom moderna språket spanska tillsammans med en annan kollega på skolan vilket möjliggör samplanering och sambedömning. Mentorskap ingår i tjänsten.

Din bakgrund

Vi söker dig som har eller inväntar svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 6-9 i spanska. Har du behörighet att undervisa i ytterligare ämnen är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som lärare för årskurs 6-9 och elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar).

Tjänsten förutsätter att du har god kännedom om skolans styrdokument och grundskolans läroplan. Dessutom har du goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Vi ser positivt på att du har goda datorkunskaper samt kunskaper inom goda lärmiljöer. 

Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för att människor har olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer, har förmågan att leda samt är en god samarbetspartner som relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Jenny Westergren, rektor, 018-727 48 48.

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Saida Hussein Kolmie, 018-727 64 52
Lärarnas Riksförbund, Emil Niklasson, 018-727 64 52.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2022-08-08 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet