Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Intendent till förvaltning och intendentur - Uppsala kommun

Diarienr:
KSN-2022-01902
Arbetsplats:
Förvaltning och Intendentur
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av samordning av FM tjänster och förvaltning och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som intendent. Vi på förvaltning och intendentur erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till utveckling. Välkommen med din ansökan!

Verksamheten ansvarar för de större administrativa kontoren inom Uppsala Kommun, där flera verksamheter sitter och har behov av en samordnande funktion. Intendenturen har till uppgift att ansvara för en kostnadseffektiv samordning av stödfunktioner för kärnverksamheten.

Ditt uppdrag

Som intendent sköter du förvaltningen av en eller flera fastigheter som intendenturen ansvarar för. Att förvalta innebär att du har alla kontakter med hyresvärd/fastighetsägare och agerar självständigt inom din budgetram som du tar fram tillsammans med enhetschefen. Du samordnar även FM-tjänster som reception, städ, postservice, bilpooler och liknande.

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning inom FM och förvaltning. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av att samordna FM tjänster samt av att förvalta större administrativa lokaler. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete i kommunal verksamhet. Arbetet kräver att du har B-körkort. Det är en fördel om du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är även meriterande om du har kunskaper i Office paketet.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Robert Tillaeus, enhetschef, 018-727 42 09.

Fackliga företrädare:
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49
Akademikerförbundet SSR/SACO, Maria Persson, 018-727 24 24
Akavia, Jonny Eliasson, 018-727 22 12.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet