Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Arbetsterapeut med inriktning psykiatri

Diarienr:
OSN-2022-00321
Arbetsplats:
Hemsjukvård
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du legitimerad arbetsterapeut och på jakt efter en ny utmaning? Hos oss får du inte bara ett roligt jobb och trevliga kollegor, du får också möjlighet att göra skillnad genom att bidra till en god och jämlik vård. Hemsjukvården söker nu en arbetsterapeut med inriktning psykiatri och vi ser fram emot att välkomna en ny kollega till vårt team!

Gör karriär inom vård och omsorg (uppsala.se)

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta med hemsjukvård för personer under 65 år i ordinärt boende. Att arbeta som arbetsterapeut innebär i första hand att göra egna bedömningar av ADL, förflyttningsmöjligheter och behov av hjälpmedel, träffa patienter som har besvär från rörelse- och stödjeorganen, neurologiska diagnoser och smärtrelaterade besvär samt stress och psykisk ohälsa. Du kommer att bedöma och analysera patienters förmågor och färdigheter samt utveckla verksamheten och dig själv i ett nära samarbete med dina kollegor. Din närmaste chef kommer att vara verksamhetschefen som också kommer att ge dig hjälp och stöd i arbetet.

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetsterapeutlegitimation samt god dokumentations- och datorvana, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och B-körkort. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av hjälpmedelsförskrivning, arbete med personer med funktionsvariationer eller arbete som arbetsterapeut. 

Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du en person som är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Det är en fördel om du är van att göra självständiga bedömningar och fatta egna beslut. Vi tror att du som drivs av att få ta stort eget ansvar och att ha ett jobb som gör skillnad kommer att trivas extra bra hos oss. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Gunilla Myrberg, Verksamhetschef, 018-727 80 92.

Facklig företrädare:
Kommunal 010-442 88 16 
Akademikerförbundet SSR/SACO Camilla Ahlsén Hoff, 018-727 24 34
Fysioterapeuterna, Ewa Larsson, 018-727 72 01
Sveriges arbetsterapeuter, Therese Samuelsson, 018-726 11 97
Vårdförbundet, Kristian Hjertén, 018-677 047
Vision, Lena Wiksten Andersson, 018-727 24 30 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 04

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100 % Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet