Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Anläggningsarbetare

Diarienr:
GSN-2022-01561
Arbetsplats:
Avdelning Entreprenad
Förvaltning:
Stadsbyggnadsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av VA- och markarbeten och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som anläggningsarbetare. Vi på avdelning entreprenad, Uppsala kommun erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till avancemang. Välkommen med din ansökan!

Uppsala expanderar snabbt och har höga ambitioner när det gäller stadsutvecklingen. Vi placerar oss som en av Sveriges fyra storstäder med över 200000 invånare och ett av målen är att kommunen ska växa till 350000 invånare år 2050. Vi arbetar aktivt med förtätning av staden och har utmärkt oss som en av landets ledande kommuner när det gäller sättet att arbeta med markanvisningar, där vi på allvar utmanar oss själva och byggbranschen. Resultatet är att vi och tillsammans med ett växande antal byggherrar bidrar till en attraktiv och varierad stadsmiljö. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete där du får möjlighet att påverka och bidra till Uppsalas positiva utveckling. Uppsala Kommun erbjuder sina anställda vidareutbildning genom branschspecifika kurser för att utvecklas i rollen som anläggningsarbetare och ger även möjligheter att gå vidare till tjänstemannaroller.

Ditt uppdrag

I arbetet ingår som mark- och anläggningsarbetare hos oss ingår man i vår anläggningsgrupp. I våran anläggningsverksamhet utför vi markjobb inom VA, Gata, Parker och övriga infrastrukturprojekt, inriktat på markarbeten där viss del trä-och betongarbeten kan förekomma. Du kommer att arbeta med allt inom stora och små mark- och anläggningsarbeten och där du ska vara delaktig i din och dina kollegors arbetsmiljö.

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning inom bygg och anläggning, eller annan relevant utbildning för tjänsten. Tjänsten kräver erfarenhet av VA- och markarbeten, B-körkort och kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Vidare är det en fördel om du har utbildning inom VA eller att du har jobbar minst 3 år i anläggningsprojekt. Det är meriterande o du kan uppvisa förarbevis för lastmaskin och grävmaskin eller inom svetskompetens. 

Som person är du en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Vidare förstår du ekonomiska samband samtidigt som du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du är flexibel, har förmågan att se möjligheter i förändringar och tar initiativ till att sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat. Sist men inte minst relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt och förstår vikten av ett gott samarbete. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Mikael Andersson, Områdeschef, 018-727 41 16 
Jan-Erik Lindberg. Enhetschef, 018-727 41 82.

Facklig företrädare:
SACO, Sampo Hinnemo, 018-727 40 58
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49
Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 09 18.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med helheten i utvecklingen av vår stad och landsbygd utifrån våra respektive expertområden – allt i en anda av ständig förbättring och utveckling där vi som medarbetare tar en aktiv roll. Gemensamt planerar, bygger och underhåller vi Uppsala kommun för en hållbar och god framtid för alla som bor och verkar här. Vårt mål är att Uppsala ska vara en kommun som fler nya invånare och företag vill vara en del av. Välkommen till oss!

Mer information om Uppsala kommun och stadsbyggnadsförvaltningen hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet