Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Barnskötare till Lindbackens förskola

Diarienr:
UBN-2022-00212
Arbetsplats:
Lindbackens förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du utbildad barnskötare med flerårig erfarenhet av arbete på förskola? Vill du vara delaktig i att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö för alla barn? Välkommen till Lindbackens förskola!

Lindbackens förskola är belägen i Lindbacken, 5 km från Gränby centrum. Förskolan har nära till skog och natur  men har ändå närheten till stan. Du tar dig snabbt hit på cykel, med bil eller buss som går regelbundet. Vi har rymliga lokaler med härligt ljusinsläpp och två stycken verkstadstorg som dels används som matsalar. Lindbackens förskola har inriktning natur och miljö, vi använder även gården och den omkringliggande skogen som lärmiljö. Vi jobbar med hållbarutveckling och återbruk.

Här kan du läsa mer om Lindbackens förskola

Ditt uppdrag

Som barnskötare hos oss får du möjlighet att göra skillnad genom att med barnet i centrum bidra med din kompetens, ditt kunnande och ditt engagemang. Du samarbetar med övriga pedagoger så att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Du ansvarar för att tillsammans med dina kollegor planera och genomföra pedagogiska aktiviteter med barnen. Med utgångspunkt i styrdokumenten är du delaktig i att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö för alla barn.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har flerårig erfarenhet av arbete på förskola. Har du erfarenhet av att arbete i block ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha kunskaper i Unikum.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker.

Jobbet passar dig som är empatisk och snabbt kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Sist men inte minst är du en serviceinriktad person som är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Maria Carlsson, rektor, 018-727 79 32.

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Omgående Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet