Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Djurskötare till Uppsala yrkesgymnasium Jälla

Diarienr:
UBN-2022-00214
Arbetsplats:
Uppsala yrkesgymnasium Jälla
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av mjölkning och är van att hantera stora djur? Då kan du vara den vi på Uppsala yrkesgymnasium Jälla söker till tjänsten som djurskötare. Vi ser fram emot din ansökan!

Uppsala yrkesgymnasium Jälla är ett yrkesgymnasium med många olika program, bland annat naturbruksprogrammet. Till skolan hör ett större lantbruk som betjänar skolan med mycket av den praktiska utbildningen inom djurhållning och odling med cirka 90 mjölkkor med rekrytering som drivs konventionellt men certifiering till ekologiskt pågår.

Ditt uppdrag

Som djurskötare kommer du att arbeta med mjölkning samt daglig skötsel av djur och ladugård. Du kommer att rapportera till ladugårdsförmannen.

Schemalagd arbetstid från tidig morgon till kväll samt i dagsläget var fjärde helg.

Din bakgrund

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller lantbruksutbildning. Har du examen från naturbruksprogrammet inriktning lantbruk ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har erfarenhet av mjölkning och vara van att hantera stora djur. Det är en fördel om du har erfarenhet av ekologiskt lantbruk. Utöver detta behöver du ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Som person är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar.

Jobbet passa dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Sist men inte minst är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Hugo Larsson Holmberg,  driftledare, 072-582 01 88.

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet