Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Förskollärare alternativt grundskollärare F-3 till Gamla Uppsala skola

Diarienr:
UBN-2022-00164
Arbetsplats:
Gamla Uppsala skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete som lärare F-3 och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi på Gamla Uppsala skola letar efter. Vi erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till utveckling. Välkommen med din ansökan senast 2022-02-04!

Gamla Uppsala skola är belägen i stadsdelen Gamla Uppsala med tillgång till grönområden som inbjuder till många uteaktiviteter. Skolan är en F-5 skola med cirka 320 elever fördelat i förskoleklass och årskurs 1-5. 

Här kan du läsa mer om Gamla Uppsala skola

Ditt uppdrag

I förskoleklass arbetar vi nära varandra och vi hjälper och stöttar varandra på olika sätt i sann Gamlis- anda. I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra lär- och arbetsmiljö. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Din närmaste chef kommer att vara rektorn, som kommer att ge dig hjälp och stöd i arbetet.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs F-3 eller svensk förskollärarlegitimation. Har du erfarenhet av arbete som lärare F-3, i förskola och av arbete med barn med NPF (neuropsykiatrisk funktionsnedsättning) ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du vara välbekant med LGR 11 och ha goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt. Det är även meriterande om du har kunskaper i språkutvecklande arbetssätt.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Dessutom samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Helena Wolrath, rektor, 018-727 59 90.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Martina Eriksson, 018-727 58 87.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2022-12-21 Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet