Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Undersköterskor till Svartbäcksgården korttidsboende

Diarienr:
ALN-2022-00017
Arbetsplats:
Svartbäcksgården
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du på jakt efter din nästa utmaning där du får möjlighet att utvecklas i rollen som undersköterska? Vill du vara med och bidra till vården på vårt korttidsboende? Vi på Svartbäcksgården söker just nu dig med undersköterskeutbildning som vill bli en del av vårt härliga team!

På Svartbäcksgården har vi 58 vårdplatser totalt fördelade på två avdelningar. Vi tar emot personer från 17 år med varierande diagnoser.

Att vistas på ett korttidsboende är ett tidsbegränsat beslut patienten har och under vistelsen görs en vårdplanering för att utreda framtida hjälpbehov. Insatserna individanpassas efter patientens behov och önskemål. Efter vistelsen ska patienten kunna återgå till ett så självständigt liv som möjligt i det egna hemmet eller i ett särskilt boende. Vi tar även emot palliativa patienter och vårdar personer i livets slutskede. Anhörigas medverkan och information och kunskap är viktig under vistelsen.

Här kan du läsa mer om Svartbäcksgården

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att utföra uppgifter delegerade från legitimerad personal och dokumentera enligt socialtjänstlagen. Du ska verka för att brukaren kan leva ett självständigt, aktivt och meningsfullt liv utifrån hans eller hennes förutsättningar och behov. Du förväntas ge en god omvårdnad utifrån individens behov med stor respekt för människan och dennes självbestämmande. Det ingår även att utveckla verksamheten och dig själv i ett nära samarbete med dina kollegor.

Din bakgrund

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning, gärna med specialistkompetens. Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt av att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation av HSL-personal. Har du erfarenhet av arbete inom korttidsvård och av palliativ vård i livets slutskede ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du behärska det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt ha god dokumentations- och datorvana.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Jobbet passar dig som är empatisk och snabbt kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. För att få arbeta brukarnära inom våra olika vård- och omsorgsverksamheter ska du vara vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Marie Olsson, verksamhetschef 018-727 66 60 
Göran Tinnerberg, biträdande verksamhetschef, 018-727 66 62.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet