Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Måltidsbiträde till Tuna skola

Diarienr:
KSN-2022-00067
Arbetsplats:
Måltidsservice, Tuna skola
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete som måltidsbiträde i storkök och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till köket på Tuna skola. Vi på måltidsservice erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till utveckling. Välkommen med din ansökan senast 2022-01-23!

Måltidsservice är en verksamhet inom kommunledningskontoret och bedriver restauranger och kök på förskolor, grundskolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamheter. Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Tuna skola ligger naturskönt cirka 3,5 mil utanför Uppsala. Skolan bildar tillsammans med Gåvsta och Stavby skolor Rasbo skolområde. Skolan har cirka 130 elever fördelade mellan årskurs F-9. Köket är ett mottagningskök, och mat skickas från köket på Gåvsta skola. Under lov och planeringsdagar samarbetar samtliga kök i området med bemanningen. Det hålls även gemensamma möten för köken i området. En daglig kontakt med lärare och pedagoger och rektor bidrar till ett gott samarbete med skolan.

Här kan du läsa mer om måltidsservice

Ditt uppdrag

Som måltidsbiträde kommer du att städa och desinficera redskap, maskiner och lokalytor, fylla på porslin, bestick och glas och servetter. Det ingår även att utföra egenkontroller i enlighet med gällande lagstiftning, tillreda salladsbuffé samt mellanmål.

I uppdraget ingår även att:

  • hantera disk
  • hantera specialkost
  • ta emot leveranser
  • packa upp varor
  • sköta dagliga städrutiner
  • arbeta med HACCP
  • fylla på salladsbuffén.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som måltidsbiträde i storkök, gärna i skolkök. Har du HACCP-utbildning ses det som meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med egenkontroller. För att lyckas i arbetet behöver du ha goda kunskaper i livsmedelshygien och specialkost. Utöver detta behöver du även ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt goda IT-kunskaper. För att ta dig till arbetsplatsen behöver du ha B-körkort och tillgång till bil.

Som person serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Jobbet passar dig som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Dessutom är du en flexibel person som kan se möjligheter i förändringar.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Katrin Bergqvist, kökschef, 018-727 56 19
Danya Holmgren, områdeschef, 018-727 79 95.

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet