Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Undersköterska i äldreomsorg, psykiatri och demens till Dalbyhemmet

Diarienr:
ALN-2022-00013
Arbetsplats:
Dalbyhemmet
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du på jakt efter nästa utmaning där du får möjlighet att utvecklas i din roll som undersköterska i äldreomsorg, psykiatri och demens och utveckla vården på Dalbyhemmet tillsammans med engagerade kollegor? Då kan det här vara det perfekta jobbet för dig - vänta inte med din ansökan! 

Dalbyhemmet ligger på landet utanför Uppsala. Det ligger fint beläget med sjöutsikt över Mälaren. Vi har 21 platser för psykiatriboende och 19 platser för demensvård. För båda enheterna har vi personalhandledning. Vi bygger upp en aktivitets och fritidsenhet tillsammans med boende på psykiatri och demensavdelningen. 

Nu behöver vi förstärka verksamheten med undersköterskor. För två av de tre utlysta tjänsterna finns även uppdrag som teamombud. Ett teamombud för nattgruppen samt ett teamombud för psykiatrienheten.

Läs mer om vår verksamhet här: Dalbyhemmet

Ditt uppdrag

Som undersköterska arbetar du med att ge en god och säker omvårdnad till våra patienter. Du kommer att utveckla verksamheten och dig själv i ett nära samarbete med dina kollegor, kommunicera med brukare, anhöriga och andra professioner i verksamheten samt andra aktörer. Dessutom kommer du att aktivt delta i teamarbetet runt brukarna, skapa och upprätthålla god kontakt med brukare, anhöriga, legitimerad personal och för brukaren andra viktiga kontakter samt ge en god omvårdnad med stor hänsyn till brukarnas individuella behov.

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har undersköterskeutbildning. Det är meriterande om du har specialistundersköterskeutbildning inom demens, specialistundersköterskeutbildning inom psykiatri, utbildning i BPSD (beteendemässiga och psykiska symtom) samt utbildning inom psykologi. Du har erfarenhet av arbete med äldre inom boende eller liknande verksamheter, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation av HSL-personal, arbete inom vård och omsorg och arbete med BPSD-register. Vidare är det en fördel om du även har erfarenhet av äldreomsorg, palliativ vård i livets slutskede, arbete inom primärvården samt arbete inom akutsjukvård. Du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, goda dokumentationskunskaper och vana att använda digitala hjälpmedel. Det är även positivt om du har kunskaper i andra språk än svenska och engelska, goda systemkunskaper, kunskaper i Office-paketet och kunskaper i dokumentationssystem.

Du är lugn och samlad i pressade situationer samt är empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du  kommunikativ och du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Sist men inte minst söker vi dig som har en god ledarskapsförmåga samt är flexibel  och du ser  möjligheter i förändringar.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. För att få arbeta brukarnära inom våra olika vård- och omsorgsverksamheter ska du vara vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Björn Brodén, verksamhetschef, 018-727 80 45

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, flera tjänster Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet