Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Kock till Måltidsservice och Palmbladsskolan

Diarienr:
KSN-2022-00032
Arbetsplats:
Måltidsservice och Palmbladsskolan
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Måltidsservice och Palmbladsskolan söker nu en kock som är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Har du tidigare erfarenhet av arbete som kock, arbete i storkök och tillagning av specialkost och vill arbeta med matlagning, servering och inköp? Då kan det här vara jobbet för dig! 

Måltidsservice är en verksamhet inom Kommunledningskontoret och bedriver restauranger och kök på förskolor, grundskolor och gymnasier och seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamheter.
Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll. 

Palmbladsskolans kök är ett produktionskök med i nuläget ca 650 måltider/dag till högstadieelever. Som kock på Måltidsservice arbetar man både med matlagning och i serveringen där man möter gästen direkt.

Läs mer om vår verksamhet här: Måltidsservice

Ditt uppdrag

Att arbeta som kock på Måltidsservice och Palmbladsskolan innebär i första hand att utföra egenkontroller i enlighet med gällande lagstiftning, städa och desinficera redskap och maskiner och lokalytor. Dessutom kommer du att laga mat och baka från grunden så långt det är möjligt samt utveckla serveringsutbudet och allergikosten.

Din bakgrund

Vi söker dig som har kockutbildning. Du har även erfarenhet av arbete som kock, arbete i storkök och tillagning av specialkost. Arbetet kräver dessutom goda kunskaper om specialkost, goda kunskaper i livsmedelshygien, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt goda IT-kunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete, arbete med egenkontroller och tillagning av specialkost eller har HACCP-utbildning.

Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samt är flexibel och du ser möjligheter i förändringar. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Sist men inte minst söker vi dig som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker samt är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Viktoria Bergström, kökschef, 018-727 79 96
Danya Holmgren, områdeschef, 018-727 79 95

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet