Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Modersmålslärare i franska till enheten för flerspråkighet

Diarienr:
UBN-2022-00051
Arbetsplats:
Enheten för flerspråkighet
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du franska som modersmål? Vill du arbeta som modersmålslärare och med studiehandledning? Vi ser fram emot din ansökan!

Enheten för flerspråkighet är en central enhet för modersmålsstöd, modersmålsundervisning och studiehandledning på modersmål i ett 0-19 årsperspektiv: i förskolan, förskoleklassen, grundskolan, grundsärskolan, gymnasieskolan samt gymnasiesärskolan. I enhetens uppdrag ingår att samordna och organisera verksamhet i såväl kommunala som fristående förskolor och skolor.

Våra administrativa lokaler ligger på Fyrisborgsgatan 2, den pedagogiska verksamheten sker ute på kommunens förskolor och skolor.

Här kan du läsa mer om enheten för flerspråkighet

Ditt uppdrag

I dina arbetsuppgifter ingår att undervisa grundskoleelever i ämnet modersmål och att ge studiehandledning enligt gällande styrdokument. Undervisningen sker på kommunens skolor. Uppdrag med modersmålsstöd i förskolan kan ingå i tjänsten.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarutbildning eller motsvarande pedagogisk utbildning på högskolenivå som arbetsgivaren bedömer likvärdig.  Arbetet kräver att du har franska som modersmål och goda kunskaper i svenska. För att lyckas i arbetet behöver du ha mycket god datorvana. Det är en fördel och du har B-körkort och tillgång till egen bil i tjänsten. 

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Sist men inte minst är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Marianna Aivazova, enhetschef, 018-727 20 29.

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Bassam El Harbiti, 018-727 20 26
Lärarnas Riksförbund, Jiaoying Chen , 018-727 20 26.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning under vårterminen 2022 eventuellt längre Omfattning: 50% eventuellt mer Tillträde: 2022-03-01 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet