Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i hem- och konsumentkunskap och annat ämne till Ärentunaskolan

Diarienr:
UBN-2022-00048
Arbetsplats:
Ärentunaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du en lärare som brinner för elevers lärandeprocess? Har du en stark tilltro till individen och vill utveckla elevers förmågor inom hem- och konsumentkunskap i en trygg och utvecklande miljö? Välkommen till Ärentunaskolan en skola som gör skillnad!

Ärentunaskolan är en grundskola för årskurs 7-9 belägen i Storvreta och en dryg mil norr om Uppsala. Skolan har cirka 530 elever och cirka 60 personal. Skolan ligger nära Storvreta centrum och naturnära och med utsikt över Fyrisån. I anslutning till skolan ligger två sporthallar samt en fin konstgräsplan.

Ärentunaskolan har en stabil och kompetent personalgrupp med god sammanhållning och andelen behöriga lärare är mycket hög. Skolan har ett välfungerande elevhälsoteam och en bra beredskap att möta elever med särskilda behov.

Här kan du läsa mer om Ärentunaskolan

Ditt uppdrag

Som lärare kommer du att planera och genomföra undervisning enligt styrdokumenten. Mentorskap ingår i tjänsten

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i hem- och konsumentkunskap. Har du specialpedagogisk kompetens ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har erfarenhet av att arbeta med elever med olika förutsättningar. För att lyckas i arbetet behöver du ha goda kunskaper inom ämnet och ett öppet och varmt förhållningssätt till elever och kollegor.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Jobbet passar dig som är en flexibel person och kan se möjligheter i förändringar. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: 
Lotta Ponterius Bergman, biträdande rektor, 018-727 77 75.

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Elisa Erikson eller Louise Plobeck, 018-727 77 66
Lärarnas Riksförbund, Anna Wembelius Hallgren, 018-727 77 66.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet