Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Samordnare till Nattpatrullen

Diarienr:
ALN-2021-00715
Arbetsplats:
Nattpatrullen
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Att jobba som samordnare på nattpatrullen innebär att du måste vara som spindeln i nätet med fokus på kommunikation och samordning. Har du stor erfarenhet av att jobba i Uppsala kommuns olika system? Välkommen med din ansökan!

Nattpatrullens personalgrupp jobbar från kl 21:30-07:30 och under natten besöker personalen kunder i ordinärt boende på fasta besök på uppdrag av biståndsbeslut. Vi åker även på trygghetslarm och delegerade uppgifter från sjuksköterska och dokumenterar utifrån socialtjänstlagen.
Som samordnare jobbar du mestadels dagtid 7-16 men kväll/natt tjänstgöring kan förekomma. 

Ditt uppdrag

I arbetsuppgifterna ingår att arbeta i Heroma med schemaplanering, semesterplanering, registrering av sjukfrånvaro samt byten av arbetspass. Du kommer även att arbeta i i Unit4 som sakgranskare och i Lifecare journalsystem.
Vi arbetar tillsammans i team med verksamhetschef, samordnare och har en tät kontakta med alla 12 hemvårdsområden och dess biståndshandläggare för uppföljning av beslut.

Kvälls- och natt tjänstgöring kan förekomma.

Din bakgrund

Vi söker dig som har stor erfarenhet av att jobba i Uppsala kommuns olika system, mångårig erfarenhet av att arbeta inom administration eller annan position som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Du har kunskap i Heroma, Lifecare, Unit 4, att planera i olika planeringssystem samt i excel. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Har du B-körkort är det meriterande. 

Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter samt förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Vidare har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv samt är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vi ser även att du har en god ledarskapsförmåga samt tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Sist men inte minst söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. För att få arbeta brukarnära inom våra olika vård- och omsorgsverksamheter ska du vara vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Debora Östman, verksamhetschef, 018-727 59 88
Frida Olsson, samordnare, 018-727 79 88

Fackliga företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16
Vision, Lena Wiksten Andersson, 018-727 24 30 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Omgående, eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet