Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Gymnasielärare i naturkunskap till Lundellska skolan

Diarienr:
UBN-2021-07502
Arbetsplats:
Lundellska skolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Lundellska skolan söker nu en gymnasielärare i naturkunskap som är en kommunikativ som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Har du tidigare erfarenhet av undervisning och vill arbeta med lektionsplanering, mentorskap och undervisning? Då kan det här vara jobbet för dig! 

Lundellska skolan ligger i en stimulerande vacker miljö mellan Ångströmlaboratoriet och SLU. Vi har ekonomiprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet och vård- och omsorgsprogrammet och språkintroduktion samt en resursenhet.

Det är en av Uppsalas mest framgångsrika gymnasieskolor med en elevsammansättning som speglar Uppsala. Vi jobbar med kollegialt lärande där vi besöker varandra i klassrummet för att lära av varandra. Vi krokar arm kring eleverna för att de utifrån sina förutsättningar ska nå så långt som möjligt. Vår vision är bäst på lärande. Vägen dit handlar om goda kunskaper och goda relationer och ett gott ledarskap i klassrummet.

Läs mer om vår skola här: Lundellska skolan

Ditt uppdrag

Som gymnasielärare i naturkunskap på Lundellska skolan kommer du att arbeta med lektionsplanering, mentorskap och undervisning. Mer specifikt kommer du att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande. Du kommer dessutom att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar.

Din bakgrund

För att arbeta som gymnasielärare i naturkunskap på Lundellska skolan krävs det att du är utbildad lärare för undervisning på gymnasiet. Du har erfarenhet av att undervisa på gymnasiet i naturkunskap samt erfarenhet av undervisning. Vi ser även att du har god kännedom om gymnasieskolans styrdokument och läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt goda datorkunskaper. Vi ser det som meriterande om du som söker har annan ämnesbehörighet.

Du är kommunikativ som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du en person som är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Sist men inte minst söker vi dig som är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt samt har en god ledarskapsförmåga.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Lars Schenerfelt, programrektor, 072-593 63 24
Pernilla Liljas, programrektor, 072-584 39 00

Facklig företrädare:
LR, Teresa Miranda Maureira, 073-049 25 72 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till och med 2022-06-17 Omfattning: 53% Tillträde: 2022-01-10, eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet