Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Jourhandläggare till Trygghetsjouren

Diarienr:
ALN-2021-00677
Arbetsplats:
Trygghetsjouren
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Trygghetsjouren söker nu en jourhandläggare som är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har du tidigare erfarenhet av arbete i olika IT-system och administrativt arbete och vill arbeta med larmmottagning? Då kan det här vara jobbet för dig! 

Trygghetsjouren arbetar dygnet runt alla dagar i veckan med att ta emot trygghetslarm från våra larmkunder i Uppsala kommun.
Som jourhandläggare på Trygghetsjouren svarar du på inkomna trygghetslarm från våra larmkunder som är knutna till Trygghetsjouren samt telefonsamtal från personer som är beviljade hemvårdsinsatser. Som jourhandläggare arbetar du via telefon samt i vårt larmhanteringssystem och kontaktar de vårdutförare som personen är knuten till. Du vidareförmedlar trygghetslarm och samtal till berörd personal. Administrativa arbetsuppgifter kring larmhantering ingår. Trygghetsjouren arbetar dygnet runt alla dagar i veckan med att ta emot trygghetslarm från våra larmkunder i Uppsala kommun.

Läs mer om vår verksamhet här: Uppsala kommun

Ditt uppdrag

Att arbeta som jourhandläggare på Trygghetsjouren innebär i första hand att svara på inkomna larm från kunder som är knutna till Trygghetsjouren och svara på inkomna larmtelefonsamtal från personer som är beviljade hemvårdsinsatser. Dessutom kommer du att ha kontakt med de vårdutförare som personen är knuten till, vidareförmedla trygghetslarm och samtal till berörd personal, ha kontakt med larmkunder, anhöriga, hemvårdsutförare samt sjuksköterskor och larmgruppen. Administrativa arbetsuppgifter kring larmhantering ingår.

Din bakgrund

Krav för att söka tjänsten är att du har avslutad 3-årig gymnasieutbildning. Du har erfarenhet av arbete i olika IT-system och administrativt arbete. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, lätt för att lära dig nya system och andra tekniska lösningar, god datorvana samt god dokumentationsvana. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i verksamhet med tjänstgöring dygnet runt, arbete med att hantera samtal och larm, administrativt arbete samt arbete inom vård och omsorg.

Du är serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Vidare är du en person som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Sist men inte minst är du tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. För att få arbeta brukarnära inom våra olika vård- och omsorgsverksamheter ska du vara vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Irene Sundman, verksamhetschef, 018-727 12 16
Pernilla Oldberg, samordnare, 018-727 65 38

Fackliga företrädare:
Vision, 018-727 24 33
Akademikerna SSR, 018-727 24 24
Ledarna, 018-727 86 47 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, två tjänster Omfattning: Timmar Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet