Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Transportsamordnare

Diarienr:
GSN-2021-03044
Arbetsplats:
Särskild kollektivtrafik
Förvaltning:
Stadsbyggnadsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete i digitala system och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som transportsamordnare. Vi på särskild kollektivtrafik erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till avancemang. Välkommen med din ansökan senast 2021-12-19!

Enheten ombesörjer att de som har beslut om färdtjänst- omsorg- och skolresor med taxi får sina resor utförda på ett tryggt och säkert och ekonomiskt sätt. Även myndighetsutövandet för beslut om färdtjänst sker inom enheten.

Här kan du läsa mer om vår verksamhet

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att ta emot och förmedla bokningar av färdtjänst- omsorg- och skolresor med taxi. Du kommer att hålla kontakt med utförare. Du förväntas ha överblick av pågående verksamhet.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i digitala system och av servicearbete. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. För att lyckas i arbetet behöver du ha god lokalkännedom.

Som person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Vidare har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.

Jobbet passar dig som är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Sist men inte minst är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Linda Lumsby, administratör, 018-727 58 13
Kristina Stavlind, enhetschef, 018-727 46 03.

Facklig företrädare: Vision, Linda Lumsby, 018-727 58 13.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med helheten i utvecklingen av vår stad och landsbygd utifrån våra respektive expertområden – allt i en anda av ständig förbättring och utveckling där vi som medarbetare tar en aktiv roll. Gemensamt planerar, bygger och underhåller vi Uppsala kommun för en hållbar och god framtid för alla som bor och verkar här. Vårt mål är att Uppsala ska vara en kommun som fler nya invånare och företag vill vara en del av. Välkommen till oss!

Mer information om Uppsala kommun och stadsbyggnadsförvaltningen hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet