Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i särskild undervisningsgrupp 6-9 till von Bahrs skola

Diarienr:
UBN-2021-07359
Arbetsplats:
von Bahrs skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av undervisning i mindre undervisningsgrupp och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som lärare i särskild undervisningsgrupp 6-9. Vi på von Bahrs skola erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till utveckling. Välkommen med din ansökan senast 2021-11-28!

von Bahrs skola är en F-9 skola med i nuläget drygt 600 elever. Skolan är omgiven av stora härliga grönytor och ligger i Lötenområdet med cykelavstånd till city, Fyrishov och Gränby Centrum.

Hos oss får du bland annat möta en kulturell mångfald där vi ser olikheter som en tillgång. Arbetsmiljön präglas av engagerade medarbetare och vi är inne i en fas av att utveckla det pedagogiska arbetet genom språkutvecklande arbetssätt och tillgängliga lärmiljöer. Utvecklingsarbetet syftar till att öka varje elevs förutsättning att lyckas utifrån sin förutsättning och behov.

På skolan finns ett elevhälsoteam som inkluderar specialpedagog och speciallärare och skolsköterska och kurator och psykolog och studie- och yrkesvägledare och biträdande rektor och rektor. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Stort fokus ligger på att arbeta ännu mer främjande och förebyggande.

Vi har två fina skolgårdar som inbjuder till lek och rörelse. I närområdet finns parker och stora grönytor och på lite längre avstånd finns Röbo med motionsspår och vandringsleder. I dagsläget har skolan ett drygt nittiotal medarbetare inom olika yrkeskategorier.

Här kan du läsa mer om von Bahrs skola

Ditt uppdrag

I uppdraget ingår att i samarbete och i samverkan med skolans speciallärare och lärare planera samt bedriva undervisning i särskild undervisningsgrupp för elever i årskurserna 6-9. Du förväntas bedriva en anpassad undervisning utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Det ingår även att motivera elever i deras kreativitet och kunskapsbyggande. Mentorskap komma att ingå i tjänsten.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 6-9. Har du behörighet att undervisa i flera ämnen på högstadiet ses det som meriterande.

Arbetet kräver att du har flerårig erfarenhet av undervisning inom grundskolans årskurs 6-9 samt av undervisning i mindre undervisningsgrupp. Utöver detta behöver du ha kunskaper om diagnoser inom NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Det är även meriterande om du har språkkunskaper utöver svenska.  

Som person samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Sist men inte minst söker vi dig som är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Johan Thalin, biträdande rektor, 018-727 58 42.

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Frida Lindgren, 018-727 36 47
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2022-01-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet