Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i fritidshem till Stordammens skola

Diarienr:
UBN-2021-07298
Arbetsplats:
Stordammens skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete på fritidshem och vill ta dig an en ny utmaning? Stordammens skola behöver nu tillsätta 2 lärare i fritidshem. Vi erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till utveckling. Välkommen med din ansökan senast 2021-11-27!

Stordammen F-9, den internationella skolan nära dig. Stordammen har grundskoleverksamhet i år F-9. Skolan är två och tre och fyra paralleller och har cirka 700 elever indelade i 24 klasser. Stordammen har 4 fritidsavdelningar för årskurs F-3. Runt skolan finns skog, flera idrottsanläggningar och lekparker. Skolan präglas av en avspänd och vänlig atmosfär. Vi har ett välsorterat skolbibliotek, en stor sporthall och en samlingssal med möjlighet till föreläsningar och filmvisningar. Det finns ett Kulturcentrum i anslutning till skolan.

Här kan du läsa mer om Stordammen skola

Ditt uppdrag

Du kommer att ansvara för vår fritidsverksamhet tillsammans med vår nuvarande ansvariga lärare. Du förväntas vara delaktig i att utveckla arbetssätt och pedagogik på fritidshemmet. Det ingår även att samverka med lärarna i F-3 i huvudsak.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet för fritidshemmet. Har du behörighet att undervisa i något eller några av skolans ämnen ses det som meriterande. Det är en fördel om du har deltagit i Skolverkets webbkurs om utomhusdidaktik eller har kompletterande pedagogisk utbildning. 

Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete på grundskola, och fritidshem. Du behöver ha erfarenhet av utomhuspedagogik och av språkutvecklande arbetssätt. För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Utöver detta behöver du ha goda muntliga och skriftliga kunskaper svenska språket samt goda IT-kunskaper med kunskaper i Unikum. Dessutom behöver du ha kunskaper inom tillgängliga lärmiljöer. Det är även meriterande om du har kunskaper i konflikthantering samt kunskaper i andra språk än svenska och engelska.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.  

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: 
Gabriella Ekström Filipsson, rektor, 018-727 52 09.

Facklig företrädare: Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet