Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i fritidshem till Lindbackens skola

Diarienr:
UBN-2021-07279
Arbetsplats:
Lindbackens skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete på fritidshem och är på jakt efter en ny utmaning? Vi på Lindbackens skola behöver nu tillsätta en lärare fritidshem. Hos oss får du inte bara ett roligt jobb och trevliga kollegor, du får också möjlighet att göra skillnad – på riktigt. Sök idag och bli en del av vårt viktiga arbete!

Lindbackens skola växer och våra ambitioner är höga. Lindbackens skola är en ny skola som flyttade in i nybyggda lokaler i augusti 2018 i området Lindbacken strax utanför Uppsala. Vi har fina och ändamålsenliga lokaler och en vacker naturskön omgivning. Vi har för närvarande 512 elever från förskoleklass till åk 5 och 360 elever på fritids. Vi har en flexibel organisation för att kunna tillmötesgå ändrade förutsättningar och vi arbetar i team för att hitta samordningsvinster samt planerar samarbetstider för att främja kollegialt lärande och öka elevernas förutsättningar att lyckas. Vår vision är att alla elever ska lyckas

Här kan du läsa mer om Lindbackens skola

Ditt uppdrag

Du ingår i ett arbetslag tillsammans med lärare i fritidshem och fritidshemsassistenter. Som lärare i fritidshem är du en viktig del i utvecklandet av vår växande fritidsverksamhet och kan ta ett övergripande ansvar för delar av verksamheten. I arbetslaget har du tillsammans med övriga ett gemensamt ansvar för att planera, genomföra och följa upp och utvärdera arbetet kontinuerligt. Du arbetar för att stödja elevernas utveckling och utveckla elevernas sociala kompetens. Samverkan med kollegor och vårdnadshavare sker kontinuerligt för att skapa bästa förutsättningar för lärande och för att kvalitetssäkra undervisningen. Under skoltid är du delvis placerad i klass och arbetar med övrig personal kring eleverna. Att vara rastvärd och skapa bästa förutsättningar för socialt samspel är en viktig del av uppdraget. Du förväntas bidra med dina pedagogiska kunskaper utifrån fritidshemmets kompensatoriska uppdrag samt vara delaktig i att utveckla arbetssätt och pedagogik på fritidshemmet.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation behörighet i fritidshemmet. Har du behörighet att undervisa i något eller några av skolans ämnen ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete på fritidshem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av skolutveckling inom fritidshemmet. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd och elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om fritidshemmets styrdokument. Dessutom behöver du ha goda IT-kunskaper. Det är även meriterande om du har kunskaper om digitala verktyg.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv samtidigt som du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Jobbet passar dig som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom är du lugn och samlad i olika situationer och har kan fokusera på rätt saker.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Sakarias Åkerman, biträdande rektor, 018 727 72 07.

Facklig företrädare: Lärarförbundet, Anja Åhman, 018-727 78 12. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet