Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Planerare till Ekeby hemvård

Diarienr:
ALN-2021-00647
Arbetsplats:
Ekeby Hemvård
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du flerårig erfarenhet av att arbeta i hemvården? Gillar du att planera och arbeta i olika system? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som planerare. Välkommen till Ekeby hemvård!

Ekeby hemvård arbetar under Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen, vi utför cirka 5000 timmar och är cirka 36 fastanställda samt flera timanställda som underlättar vid ledigheter. Du hittar oss i Flogsta på Sernandersväg 16, bottenvåning.

Ditt uppdrag

I arbetsuppgifterna ingår att planera i systemet Lifecare och kortidsbemanna. Du kommer även att ha kontakt med brukare, biståndshandledare och anhöriga.

Din bakgrund

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta i hemvården. Du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. För att lyckas i arbetet behöver du vara van att planera i Lifecare och att arbeta i Uppsala kommuns olika system som till exempel Heroma, Siebel och Agresso. Det är en fördel om du har B-körkort.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du  lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker.

Sist men inte minst är du en serviceinriktad person som är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Dessutom är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. För att få arbeta brukarnära inom våra olika vård- och omsorgsverksamheter ska du vara vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Janette Olofsson, verksamhetschef, 018-727 55 50
Jennie Hällström, samordnare, 018-727 64 20.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet