Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Förskollärare till Åsiktens förskola

Diarienr:
UBN-2021-06375
Arbetsplats:
Åsiktens förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du intresserad av att arbeta på en förskola där du på ett inflytelserikt sätt får ta plats och där lekfullt lärande värdesätts? Vill du vara en del av ett arbetsteam där man dagligen arbetar för att skapa en rolig, trygg och lärorik miljö för barnen? Välkommen med din ansökan till tjänsten som förskollärare! 

Åsiktens förskola har 3 avdelningar och förskolan har sammanlagt 48 barn. Åsikten ligger i industristaden och har en närhet till parker och bibliotek och teatrar. Åsikten har fr om ht 2022 tillgång till lådcyklar som gör det möjligt att lätt komma ut i naturen. Barnens inflytande och påverkan är viktig vilket leder till att undervisningen är både strukturerad och spontan.

Läs mer om vår förskola här: Åsiktens förskola

Ditt uppdrag

Att arbeta som förskollärare på Åsiktens förskola innebär i första hand att planera och genomföra aktiviteter enligt läroplanen och bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal. Dessutom kommer du att aktivt delta i förskolans utvecklingsarbete samt planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument. Din närmaste chef kommer att vara rektor, som kommer att ge dig hjälp och stöd i arbetet.

Din bakgrund

Krav för att söka tjänsten är att du har förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan och erfarenhet av arbete på förskola samt arbete som förskollärare. Du måste också ha god kännedom om skolans styrdokument samt förskolans läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, kunskaper i pedagogisk dokumentation samt kunskaper i Unikum.
Vi ser det som meriterande om du har goda datorkunskaper samt kunskaper inom goda lärmiljöer.

Du är analytisk och bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Vidare är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Sist men inte minst har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Maria Ahlgren, rektor, 018-727 45 85

Facklig företrädare: 
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet