Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Gymnasielärare i matematik och engelska till Ellen Fries gymnasium

Diarienr:
UBN-2021-06304
Arbetsplats:
Ellen Fries gymnasium
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi på Ellen Fries gymnasium behöver just nu förstärka vårt team med ytterligare en gymnasielärare. Drivs du av att ha ett jobb som gör skillnad och möjligheten att få jobba med kompetenta kollegor? Då kan det vara dig vi söker!

På Ellen Fries gymnasium kommer du att få arbeta med ett uttalat elev- och kunskapsfokus. Bemötande är viktigt för oss och vi arbetar undersökande med elevintervjuer för att få kunskap om hur våra handlingar påverkar elevernas kunskapsutveckling. Med ett genomtänkt bemötande och nyfikenhet får vi direkt från eleverna reda på hur vi ska agera för nå ett ännu bättre utfall i undervisningen.

Här kan du läsa mer om Ellen Fries gymnasium

Ditt uppdrag

Undervisningen kommer huvudsakligen att vara förlagd till introduktionsprogrammet. Som lärare kommer du att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö. Det ingår även att bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik och engelska på gymnasienivå. Har du ytterligare ämnesbehörighet och utbildning i MI (motiverande samtal) ses det som meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är även meriterande om du har kunskaper i andra språk än svenska och engelska.

Som person samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Thorbjörn Kättström, programrektor, 018-727 21 09.

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Alexander Schöning, 018-727 30 18
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet