Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Undersköterska-Silviasyster till Vigmund äldreboende

Diarienr:
ALN-2021-00512
Arbetsplats:
Vigmund äldreboende
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du undersköterska med spetskunskap inom demensvård och på jakt efter en ny utmaning? Vill du arbeta på ett äldreboende som är beläget på landsbygden med trevlig natur? Välkommen till Vigmund äldreboende!

Vigmund äldreboende består av 30 vårdplatser var av 9 platser är för demensboende. Vigmund är beläget i Rasbo cirka 17 kilometer från Uppsala med goda bussförbindelser. Kommer du med bil finns gratis parkeringsplats intill boendet.

På Vigmund kommer du att arbeta tillsammans med undersköterskor, sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, administratör och verksamhetschef

Här kan du läsa mer om Vigmund äldreboende

Ditt uppdrag

I det stora hela har du en anställning som undersköterska och jobbar på särskilt boende. Du stöttar dina kollegor med din specialistkompetens inom demensvård och kommer att  arbeta en viss del av din arbetstid i BPSD-teamet (beteendemässiga och psykiska symptom vid demens). I rollen ingår att guida i bemötande av demenssjuka. Oftast är du med vid den problematiska situationen och observerar. Därefter kommer du med förslag på hur arbetsplatsen kan testa nya bemötanden och arbetsmetoder.

Din bakgrund

Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet av demensvård. Vi ser gärna att du är Silviasyster eller har lång erfarenhet av arbete inom demensvård. Då all kommunikation och dokumentation sker på svenska behöver du behärska det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Arbetet kräver att du har spetskunskap inom demensvård. Är du 
van att arbeta i verksamhetssystem ses det som meriterande.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samtidigt som du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Siste men inte minst är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Dessutom är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Elisabeth Karlsson, administratör, 018-727 75 07
Aron Sivapalan, verksamhetschef, 018-727 75 08.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet