Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Biträdande verksamhetschef till Svartbäcksgården Uppsala kommun

Diarienr:
ALN-2021-00572
Arbetsplats:
Vård- och omsorgsförvaltningen, äldreomsorg ordinärt boende
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Delar du vårt engagemang för människor och vill göra skillnad? Har du ett genuint intresse för nyskapande och är intresserad av att skapa en bra arbetsmiljö för medarbetarna och att arbeta tillsammans? Detta kan du förverkliga som biträdande verksamhetschef för Uppsala kommuns största enhet för korttidsvård. Svartbäcksgården har två avdelningar med en biträdande verksamhetschef på respektive avdelning.

Ditt uppdrag

Som biträdande verksamhetschef ansvarar du för den dagliga driften och har arbetsledningsansvar och personalansvar för ett antal medarbetare.

Uppdraget ger dig stora möjligheter att utvecklas i din roll som chef och ledare. Du ingår tillsammans med verksamhetschef och ytterligare en biträdande verksamhetschef i den lokala ledningsgruppen.

Som chef i Uppsala kommun har du också stöd från kommunledningskontorets stab när det gäller bland annat ekonomi, HR, kommunikation, arbetsmiljö/rehabilitering, IT och fastigheter. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling för att utveckla ett långsiktigt, hållbart och kvalitetssäkrat ledarskap.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, arbetsterapeut eller sjukgymnast/fysioterapeut och även har erfarenhet i något av dessa yrken. Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift är ett krav.

Det är meriterande om du har:

  • erfarenhet som chef inom relevant område med personalansvar och/eller annat ledningsarbete (utan formellt personalansvar)
  • erfarenhet av arbete inom korttidsvård
  • erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet
  • kunskaper inom relevant lagstiftning
  • Kunskaper om systematiskt arbetsmiljöarbete

Du är en närvarande chef som har ett tydligt, lyhört och engagerat ledarskap. Du ser till verksamhetens behov och arbetar för att vi tillsammans ska nå uppsatta mål. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Uppdraget kräver att du är en god kommunikatör med förmåga att lyssna, planera, organisera och följa upp ditt och dina medarbetares arbete. Du jobbar för att bibehålla och utveckla en god arbetsmiljö som präglas av samarbete och respekt för varandra.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Marie Olsson, verksamhetschef Svartbäcksgården 018-727 66 60, Göran Tinnerberg biträdande verksamhetschef Svartbäcksgården 018-727 66 62, eller Hans Röllgårdh, HR-specialist, 018-727 22 83.

Fackliga företrädare: SACO, Maria Persson, 018-018-727 24 24
Vision, Lena Wiksten Andersson, 018-727 24 30
Vårdförbundet, Kristian Hjertén, 072-210 72 95
Fysioterapeuterna, Ewa Larsson, 018-727 72 01
Sveriges arbetsterapeuter, Therese Samuelsson, 018-727 66 49
Kommunal Sektion Uppsala, 010-442 88 16
Ledarna, Alexandra Södervall, 018-727 77 22

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet