Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Boendeassistent (timvikarier) till Socialpsykiatri i Uppsala

Diarienr:
OSN-2021-00525
Arbetsplats:
Socialpsykiatri i Uppsala
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Socialpsykiatri går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en boendeassistent med utbildning som undersköterska som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom omvårdnadsyrket och vill arbeta med dokumentering, medicinering och personlig omvårdnad? Då kan det här vara jobbet för dig! 

Verksamheten bygger på ett flexibelt arbetssätt utifrån varje boendes behov. Vi arbetar utifrån personens egna förmågor och mål där stor vikt läggs vid att stärka och utveckla dennes personliga resurser.

Du kommer att arbeta utifrån en genomförandeplan, där varje brukare har ett biståndsbeslut, som man utgår ifrån. Målet för ditt arbete är att skapa förutsättningar för varje brukare att bli så självständig som möjligt. Du coachar och söker lösningar så att personen kan överbrygga konsekvenserna av sin psykiska ohälsa. Du fungerar även som ett stöd i personens nätverk. Arbetstiderna är förlagda dag, kväll, helg och vaken natt samt sovande jour. 

Ditt uppdrag

Att arbeta som boendeassistent med utbildning som undersköterska på Socialpsykiatri innebär i första hand att ge stöd vid vardagliga sysslor och hushållsbestyr och samverka med annan personal på boendet. Dessutom kommer du att ge stöd, service och omvårdnad till de boende, ansvara för att boende får hjälp med sina basala omvårdnadsbehov samt arbeta med genomförandeplaner. Din närmaste chef kommer att vara verksamhetschef, som kommer att ge dig hjälp och stöd i arbetet.

Din bakgrund

Vi söker dig som har vuxenutbildning inom vård och omsorg och omvårdnadsutbildning som motsvarar undersköterskekompetens. Du har även erfarenhet av arbete inom omvårdnadsyrket. Arbetet kräver goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, B-körkort, goda dokumentationskunskaper och goda dator- och systemkunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på stödboende och arbete med omsorg av personer med funktionsnedsättning eller har gymnasieexamen inom vård och omsorg, undersköterskeutbildning, omvårdnadsutbildning som motsvarar undersköterskekompetens och specialistutbildning.

Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Vidare är du en person som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst är du flexibel och du ser möjligheter i förändringar.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Susanne Andersson, verksamhetschef, 018-727 61 33
Cecilia Edlund, verksamhetschef, 018-727 08 11

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, flera tjänster till och med 2022-12-31 Omfattning: Timmar Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet