Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Förskollärare till Sävja och Danmarks förskolor

Diarienr:
UBN-2021-05869
Arbetsplats:
Sävja och Danmarks förskolor
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du intresserad av att arbeta på en förskola där du på ett inflytelserikt sätt får ta plats och där lekfullt lärande värdesätts? Vill du vara en del av ett arbetsteam där man dagligen arbetar för att skapa en rolig, trygg och lärorik miljö för barnen? Välkommen med din ansökan till tjänsten som förskollärare!

Sävja förskola består av tre åldersnära barngrupper med totalt 108 barn. Förskolan är belägen 7 kilometer söder om Uppsala i området Sävja. 

Här kan du läsa mer om Sävja förskola

Danmarks förskola består av två åldersnära barngrupper med totalt 72 barn. Förskolan är belägen några kilometer söder om Uppsala i området Krisslinge. 

Här kan du läsa mer om Danmarks förskola

Ditt uppdrag

Du förväntas skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet och miljö där barnet står i centrum. Du utmanar tillsammans med övriga pedagoger barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Du kommer att delta i förskolans utvecklingsarbete. I arbetet ingår att uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande. Det ingår även att planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument. I tjänsten igår att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö samt synliggöra barns läroprocesser och utveckling med hjälp av dokumentation.

Din bakgrund

Vi söker dig som som har förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan, du har förskollärarlegitimation, alternativt inväntar legitimation. Har du handledarutbildning, professionsfördjupande kurs för förskollärare om 7,5 hp, vidareutbildning inom Reggio Emilia, barns språkutveckling och språkutvecklande arbetssätt ses det som meriterande.

Vi ser gärna att du har  erfarenhet av arbete eller VFU på förskola, språkutvecklande arbetssätt och arbete med tecken som stöd. För att lyckas i arbetet behöver du god kännedom om skolans styrdokument samt förskolans läroplan och kunna omsätta dem i praktiken.

Du behöver goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt goda datorkunskaper med kunskaper i Office-paketet och Unikum. Det är även meriterande om du har kunskaper i andra språk än svenska och engelska.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Dessutom samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Susanne Welin, rektor, 018-727 73 77.

Facklig företrädare: Lärarförbundet, Göran Blomberg, 018-727 24 50. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet