Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Finskspråkig barnskötare / resurs till Hällby förskola

Diarienr:
UBN-2021-04552
Arbetsplats:
Hällby förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Det bästa med det här jobbet är att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och att ingen dag är den andra lik. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Huvikumpu! Vi är Uppsala kommuns finskspråkiga avdelning. Vi är belägna i Hällby förskola precis på gränsen mellan stad och land. Här hos oss får du möjlighet att använda, utveckla och föra vidare ditt finska kulturarv och språk. Brinner du för att göra skillnad och tända stjärneögon då ska du söka tjänst hos oss! Vi är ett arbetslag som trivs tillsammans och vet att vi gör skillnad för barnen varje dag. Den utlysta tjänsten är som resurs för ett barn med NPF-diagnos samt ytterligare omständigheter som gör att barnet är i behov av en trygg och stabil vuxen som finns där för att stödja och leda barnet i verksamhetens alla delar. Vi har förmånen att som finsk avdelning ha extra pengar för fortbildning och material för barnen. Vi åker på studieresor, ibland till Finland och ibland till andra finskspråkiga förskolor i Sverige och för att få inspiration och kunna utveckla vår verksamhet. Vi vill alltid framåt och med oss har vi glada barn och engagerade vårdnadshavare.

Läs om förskolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att stödja ett barn i utbildningen och den dagliga omsorgen tillsammans med arbetslaget och bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån barnets behov och förutsättningar.
I uppdraget ingår även att ha kontakt med vårdnadshavare, specialpedagog och barnhabiliteringen.

Din bakgrund

Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Meriterande är om du har utbildning i specialpedagogik, utbildning i lågaffektivt bemötande och vidareutbildning inom särskola. Du ska ha erfarenhet av arbete på förskola och av arbete med barn i behov av särskilt stöd. Du måste också ha god kännedom om förskolans läroplan. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av att arbeta som barnskötare, av språkutvecklande arbetssätt och av arbete med tecken som stöd. Det är också meriterande om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation och grundläggande IT-kunskaper.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har även en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sara Lundéll, rektor, 018-727 75 77.

Facklig företrädare:
Kommunal, Therese Ström, 018-727 16 58.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstid enligt överenskommelse Omfattning: 75% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet