Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Måltidsbiträde till Måltidsservice, Stordammens skola

Diarienr:
KSN-2021-02461
Arbetsplats:
Måltidsservice, Stordammens skola
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Måltidsservice, Stordammens skola söker ett serviceinriktat och driftigt måltidsbiträde med god samarbetsförmåga. Vill du arbeta med förberedelser för lunch och mellanmål, service under lunch samt ta emot leveranser? Välkommen med din ansökan redan idag!

Måltidsservice är en verksamhet inom Kommunledningskontoret som bedriver restauranger på förskolor, skolor, gymnasier, seniorrestauranger samt måltider för boende inom vård- och omsorgsverksamhet.
Varje dag serverar vi 45 000 måltider och utvecklar kontinuerligt vår verksamhet för att ligga i framkant. Vi jobbar för 100 % ekologiskt till 2023 och ökar successivt våra inköp. Måltidsservice har varit nominerade och tävlat i flera tävlingar inom offentlig gastronomi med fina placeringar som resultat.

Stordammens skola är en kommunal grundskola och ligger i Sävja. Vi lagar cirka 1200 portioner/dag och skickar även mat till skolor och förskolor i området. På Stordammens skola strävar vi efter en god arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat och ett bra samarbete. Vi levererar måltider av hög kvalitét samt bemöter elever på ett serviceinriktat sätt.
Vi tillagar nästan allt från grunden och har en meny som är både näringsriktig och klimatsmart.

Läs mer om vår verksamhet här: Måltidsservice

Ditt uppdrag

I denna roll ingår arbetsuppgifter som:

  • förberedelser för lunch och mellanmål
  • bereda grönsaker
  • service under lunch
  • diskning
  • ta emot leveranser
  • packa upp varor
  • dagliga städrutiner
  • arbeta med HACCP
För alla medarbetare ingår att ta del av den information som ges via veckobrev, mejl och intranätet, samt att bidra till god stämning i arbetsgruppen och gott samarbete med gäster och kunder.

Din bakgrund

I rollen som måltidsbiträde söker vi dig som har erfarenhet av köks- och serviceverksamhet med fokus på kund och kvalitet och/eller erfarenhet av arbete på större tillagningskök (över 1000 portioner). Det är meriterande om du har utbildning inom kök och restaurang och HACCP - utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av specialkoster. Du har goda kunskaper i livsmedelshygien samt goda kunskaper i svenska språket. Det är önskvärt om du har god datavana och kunskaper i Office-paketet, kunskap i Mashie eller andra måltidsplaneringssystem samt har B-körkort. 

Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar samt har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sofia Jansson, kökschef, 018-727 56 08

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till och med 2022-06-10 Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet