Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Bokningsadministratör till Uppsala Arenor och fastigheter AB

Diarienr:
UKFAB-2021-00052
Arbetsplats:
AO Service
Förvaltning:
Kommunala bolag
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du talang för administration och god service? Vill du bli en nyckelperson för Uppsalas föreningsliv och få möjlighet att ingå i ett affärsområde som värdesätter och ständigt utvecklar servicen till våra kunder? Vi ser fram emot din ansökan!

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete i en lärande organisation i vårt nya kommunala bolag och ser fram emot att få välkomna dig som vill vara med och stötta våra föreningar.

Ditt uppdrag

Som bokningsadministratör hjälper du främst föreningslivet att hantera sina bokningar i kommunens anläggningsbestånd. I arbetet ingår föreningsbokningar och bokningar till våra övriga kunder, fakturahantering och säsongsplanering. Du kommer att ha ett nära samarbete med interna och externa samarbetspartners. I tjänsten ingår koordinering mellan våra olika enheter som drift, felanmälning, nyckelhantering och övriga frågor som rör våra kunders bokningar och servicebehov. Du ansvarar för att våra anläggningar nyttjas effektivt och följer den utveckling som krävs för att tillgodose våra kunders och samhällets behov av idrott och motionsanläggningar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning inom kundservice eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Vi ser att du har erfarenhet av arbete med kommunikation. Har du erfarenhet av arbete i bokningssystem och av att själv ha varit aktiv i föreningslivet ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har god IT-vana och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. För att lyckas i arbetet behöver du även ha god lokalkännedom. Det är en fördel om du har B-körkort.

Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. 

Sist men inte minst är du flexibel  och kan se möjligheter i förändringar. Dessutom är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Maria Leopardi, enhetschef, 018-727 40 40.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning under ett år med möjlighet till förlängning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet