Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Psykolog till Gåvsta skola

Diarienr:
UBN-2021-05569
Arbetsplats:
Gåvsta skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du legitimerad psykolog? Vill du ansvara för kartläggning och utredning av elever vid behov samt vara en del av vår skolas främjande och förebyggande arbete? Välkommen med din ansökan redan idag!

Gåvsta skola är en F-9 skola med cirka 435 elever.
På skolan finns en stark Vi-känsla, vilket resulterar i hög trivsel bland elever och personal. Skolan är en hälsocertifierad skola vilket betyder att vi arbetar mycket med rörelse och aktiviteter för att främja ett gott inlärningsklimat.
Skolan har en fin skolgård och ligger i naturskönt område med närhet till skog och terrängspår.
Avstånd från Uppsala centrum är cirka 18 km.       

Läs mer om vår skola här: Gåvsta skola

Ditt uppdrag

I uppdraget som skolpsykolog på Gåvsta skola är du en del av elevhälsan. Du kommer att ansvara för kartläggning och utredning av elever vid behov samt vara en del av skolans främjande och förebyggande arbete.

Din bakgrund

Till denna tjänst söker vi dig som är legitimerad psykolog. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom skola är det meriterande. Du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt kunskaper i Office-paketet.

Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar samt har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du kommunikativ och du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera samt bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Sista men inte minst har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Hans Kvick rektor 0708-24 88 65

Facklig företrädare:
Sveriges psykologförbund, Marie-Louise Airikka Pilichi, 018-727 86 11

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till och med 2022-08-09 Omfattning: 20-40% Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet