Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Barnskötare till Voksenåsens förskola

Diarienr:
UBN-2021-05566
Arbetsplats:
Voksenåsens förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du utbildad barnskötare och vill arbeta tillsammans med oss på Voksenåsen för att ge barn den bästa starten i livet? Vill du se barnen växa och utvecklas under din och dina kollegors ledning? Vi har ett högt engagemang och nära samarbete i personalgruppen! Välkommen med din ansökan redan idag!

Voksenåsen har tre block som arbetar med barn i åldrarna 1-5 år. Varje block har en avdelning för de yngre barnen och en för de äldre barnen, med ett stort mötesrum mellan avdelningarna. Förskolan har en stor gård med bland annat fruktträd, bärbuskar och en liten backe, för lek och pulkaåkning. Vi har även närhet till fotbollsplan, flera parker, skog och bussar.
Att arbeta i block möjliggör möten mellan barn i olika åldrar, som då kan leka och lära av varandra.

Läs mer om vår förskola här: Voksenåsens förskola

Ditt uppdrag

Som barnskötare hos oss arbetar du med barnet i fokus, för att på bästa sätt förbereda barnen inför framtiden. Du är en del av ett kollegialt lärande som ständigt pågår och ditt viktigaste uppdrag är att vara "härvarande" med barnen och ge dem de bästa förutsättningarna att utveckla sina förmågor.
I rollen ingår arbete i barngrupp 3-5 år med inriktning på språkutveckling. Arbetet leds av förskollärare. 

Din bakgrund

Som barnskötare på Voksenåsens förskola söker vi dig som har erfarenhet från arbete i förskola. Har du dessutom barnskötarutbildning eller erfarenhet från arbete med barn 1-5 år gärna specialpedagogisk är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. 

Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar samt kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Sist men inte minst så har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Margareta Fredin, rektor, 018-727 61 32

Facklig företrädare:
Kommunal, Helena Stigsson, 018-727 84 72 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till och med 2021-12-23 ev möjlighet till förlängning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet